Se alla

Thomas Söderström

Gruppledare och ordförande Liberalerna Luleå

Kontaktuppgifter

Övriga uppdrag

Uppdrag: Gruppledare

Ledamot i kommunstyrelsen

Ledamot i kommunfullmäktige 2022-2026

Ledamot i Barn- och utbildningsnämnden

Ledamot i Norrbottens kommuners styrelse

Ledamot i SKR:s Kultur och Fritidsberedning

Det här är Thomas!

En driven kille som anser att alla människor kan överraska sig själva och andra bara dom får chansen, idag är han gruppledare för Liberalerna.

38 år, förlovad småbarnsförälder. Studerat på LTU, Civilingenjör Industriell Ekonomi och är i dag gruppledare för Liberalerna i Luleå. Kommunala frågor som han brinner för är bland annat skola, företagarfrågor, LSS, demokratifrågor, äldreomsorg, idrott, kultur och miljö.

Thomas anser att Luleå lyckas om medborgarna känner trygghet. Skolan, omsorgen och företagsklimatet är i toppklass, och kulturlivet frodas.

”Luleå har så mycket att ge men har fel ledarskap för att kunna nå sin fulla potential. Det krävs inte magi för att få Luleå på fötterna, det krävs en vilja och ett gott ledarskap!”

Liberalerna i Luleå har engagemanget för att göra Luleå bättre och vi hoppas såklart att kunna få det stödet av medborgarna så vi nu äntligen kan börja arbetet för att göra Luleå till vad det förtjänar.

Thomas Söderström
Epost: thomas.soderstrom@liberalerna.se
Telefon: 070-173 37 50

Läs mer

  • Standard bild

4 juli 2022

Underligt att andra inte uppvaktas

Likt Kalle Anka på julafton så vet man att det är valrörelse när man ser fackförbundet Kommunal ihop med S-kommunalråden i tidningen. Torsdagens exemplar…

Kontaktuppgifter

070-1733750 ...