Om Thomas

En driven kille som anser att alla människor kan överraska sig själva och andra bara dom får chansen, idag är han gruppledare för Liberalerna.

Studerat på LTU, Civilingenjör Industriell Ekonomi och är i dag gruppledare för Liberalerna i Luleå.  Komunala frågor som han brinner för är bland annat skola, LSS, demokratifrågor, äldreomsorg, idrott och kultur och miljö.

Idrott och kultur är särskilt viktiga delar för att en kommun ska kunna vara attraktiv.

Om han fick bestämma i Luleå så skulle han bl.a. vilja att det kom till en sommardans loge i kommunen.

– Det är tråkigt att vår vackra sommarstad inte har en naturlig scen och plats för dans på sommartid. Pardans som t.ex. bugg, foxtrot, ”swing” och så många fler dansformer är härliga idrotts och kulturyttringar som många Luleåbor uppskattar.

När mogenlogen försvann från Storheden för ca 12 år tappade Luleå en stor bit av denna viktiga kultur och motionsform.

Thomas Söderström
Epost: thomas.soderstrom@liberalerna.se
Telefon: 070-173 37 50

Kryssa Thomas Söderström #2 Liberalerna Norrbotten

Snart är det val. Jag ställer upp i politiken för jag vet att Sverige kan bättre!Norrbotten är mitt län och det är verkligen fantastiskt här, men det kan också bli så mycket mer än en plats i Norr. Vi måste få leva våra liv som vi vill med minsta möjliga krångel. Det är då vi verkligen brijlerar och skapar nya framtidsföretag, jobb och välstånd. Kryssa gärna mig i valet den 9:e September. En riktig Norrbottning till Riksdagen #2 Liberalerna NorrbottenHör av dig till mig om du vill ha en valsedel (det går även att rösta på mig utanför Norrbotten med vår nationella valsedel, där finns jag på plats #63)

Gepostet von Thomas Söderström – Liberalerna Luleå am Dienstag, 14. August 2018

Följ Thomas:

Facebook